• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Mardin 14 °C

AK Parti Midyat Teşkilatı Yeni Binasına Taşındı

AK Parti Midyat Teşkilatı Yeni Binasına Taşındı
Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Midyat İlçe Teşkilatının yeni parti binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Eski parti binasının yetersiz kalması nedeniyle, İlçe Ana Kademe yönetiminin yanı sıra Kadın ve Gençlik Kollarının daha geniş ve daha ferah koşullarda çalışabilmesine olanak sağlamak için yeni bina hizmete girdi.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mülkiyeti bize ait olmasa da güzel bir bina, inşallah mülkiyeti bize ait olacak bir binaya sahip olacaklarını söyledi. Bugün Midyat ve Mardin için önemli bir gün olduğunu ve iki sevinci birlikte yaşadıklarını kaydeden Miroğlu, şöyle konuştu.

“İnşallah 2018 yılında Midyat böyle bir binaya sahip olur. Bu binanın içinin siyasetle güvenle dolmasının temenni ediyorum. Bu yeni binanın içinin siyaset ile güvenle yoğrulmasını temenni ediyorum. Midyat’ta biz en zor dönemlerde bile biz özgürlüğü hissettik. Bağımsız düşünmeyi hissettik. Bazı ilçelerde durum maalesef çok kötüydü. Bir işgal hali vardı. Biz o tablodan rahatsız olduğumuz zaman psikolojimiz nerdeyse bozulduğu zaman Midyat bizim için hakikaten sığındığımız bir liman haline geliyordu. Çok şükür bütün Mardin ilçelerinde şimdi böyle bir durum yok. ”şeklinde konuştu. Miroğlu, yeni parti binasının hayırlara vesile olmasını ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. 22. Dönem Mardin Milletvekili ve Mardin AK Parti İl Başkanı Nihat Eri ’ise, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın prensipleriyle Mardin Ak Parti İl Başkanlığının kendisine tevdi edildiğini kaydetti. Eri, konuşmasını şöyle sürdürdü. “siyasetin her kademesi onur duyulacak bir kademedir. Siyasi parti üyeliği bile onur görevdir. Midyat’ta yaraşır bir ilçe binası oldu. Türkiye yeni bir döneme girdi. İnşallah hep birlikte 2019’da AK Parti bayrağını en yükseklere birlikte taşıyacağız.” dedi. Mardin 22. dönem milletvekili Süleyman Bölünmez ise, AK Parti iktidarının bugüne kadar Türkiye’ye çok büyük hizmetler verdiğini vurgulayarak, “değerli hemşerilerimiz, ben bir iş yaparken kıskanmak değil imrenmeği kendime ilke edindim. Mardin’e yakışır ve bundan daha modern bir il binası yapmamız lazım. Bunun temelini inşallah hep birlikte Nihat Bey, Orhan bey ve Ceyda hanımın önderliğinde olacaktır. Buradan bunun sözünü verelim.” Diye konuştu. AK Parti Midyat İlçe Başkanı Melih Güneştan’da, iktidar partisi AK Parti’ye yakışır şekilde düzenledikleri yeni ilçe binasını halkın katılımıyla büyük bir coşkuyla açılışını gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Güneştan, “Bu hizmet binasının Ana kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kollarının mensuplarımızın hayırlı hizmetlerine vesile olacağına inancım tamdır. Ülkemiz için hayati önem taşıyan 2019 seçimlerine yeni hizmet binamızın bize katacağı güç ve hevesle hazırlanmaya başlayacağımızı ve Ak Partinin kalesi olan Midyat’ta Midyat tarihinde alınmış en yüksek oyu almak için çalışacağımızı bilmenizi isterim.” Dedi. Yapılan konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi. Parti binasını gezen milletvekilleri halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çeşitli plaketlerin verilmesinin ardından vekiller Midyat’tan ayrıldı. Açılışa, AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Hülya Aksel Hakimoğlu, başkan vekili Nilgün Oral Savcı,Midyat Gençlik Kolları Başkanı Veysel Gökçe, Kadın Kolları Başkanı Elif Urazin, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile il ve ilçe yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleşti. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.