• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Mardin 21 °C

AK Parti Teşkilatından Kaymakam Tekine Ziyaret

AK Parti Teşkilatından Kaymakam Tekine Ziyaret
Adalet ve Kalınma Partisi Midyat ilçe Teşkilatı Midyat’a yeni atanan Kaymakam Hüseyin Tekin’e hayırlı olsun ziyareti.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Av. Melih Güneştan ve ilçe teşkilatı ile birlikte Kaymakam Hüseyin Tekin’e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

midyat-ak-parti-teskilatindan-kaymakam-tekine-ziyaret-2.jpg

Kaymakam Hüseyin Tekin, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bir kamu yöneticisi olarak, kamunun bütün birimleri ile vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız. Bunun yanında da bütün sivil toplum kuruluşlarıyla karşılıklı istişarelerde bulunarak insanımıza, milletimize nasıl daha iyi hizmet edeceğimizin arayışları içerisinde olacağız. Bizim farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Ne kadar çok farklı düşünce olursa doğruyu bulma yönünde o denli bizimde isabetli kararlar almamıza vesile olacaklar. Bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Başkan Güneştan ise, “Midyat; hoşgörünün, dillerin ve dinlerin diyarıdır. Herkesin beraber kardeşçe yaşadığı bir şehirdir. Bu şehirde yöneticilik yapmak her idareciye nasip olmayacak bir görev. Dolayısıyla bu görevin Sayın Kaymakamımız için hayırlı olmasını diliyoruz. AK Parti Midyat ilçe teşkilatı ve iktidar partisinin temsilcisi olarak her zaman yanlarında olacağız. Kendilerine bu ilçeye hizmet edebilmeleri için her türlü olanakları sağlama ve destek olma noktasında teşkilat olarak hazırız. Onu iletmek ve kendilerine ilçemize hoş geldiniz demek adına teşkilat olarak ziyarette bulunduk. Kendilerini tebrik ediyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz. Her daim yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Hüseyin Tekin ziyaretine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Ergen ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

 

 

Kaynak: www.midyatweb.com

Editör: Selahattin Erol

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.