• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • Mardin 14 °C

Avşa Adası Konaklama, Ulaşım ve Tatil Rehberi

Avşa Adası Konaklama, Ulaşım ve Tatil Rehberi
Avşa Adası Konaklama, Ulaşım ve Tatil Rehberi

Marmara adaları arasında bilinen Avşa Adası özellikle yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun tercih edilen bölgelerden biridir.  Adada 24 saat hayat devam etmektedir. Bu sayede özellikle tatilini verimli geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği bölgeler arasına girmektedir. Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkartmak isteyenlerin özellikle tatil planları arasında yer verecekleri bölgelerden biridir. 


Avşa Adası'nda Hayat Nasıldır?


Tatiline farklı bir hale getirmek isteyenler için deniz, kum ve güneşin yanı sıra bölgede bulunan tarihi yapılar özellikle farklı etkilerin hissedilmesine sağlamaktadır. Gece hayatı seven tatilciler için eğlence gece boyu aralıksız şekilde devam etmektedir. Adanın sınırları içerisinde tatilcilerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak mekanlar bulunmaktadır. Birbirinden farklı lezzetleri denemek isteyenler için hizmet vermekte olan restoranlar kesintisiz hizmet sağlamaktadır. 


Avşa Adası Ulaşım


Her mevsim görülmeye değer güzelliklere sahip olan Avşa adası ulaşım konusunda da özellikle dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Avşa Adası'na karayolu üzerinden ulaşım mümkün değildir. Bu nedenle Erdek, Tekirdağ yada İstanbul'dan deniz yolu üzerinden ulaşımın tercih edilmesi gerekmektedir. Erdek tarafından gelecek olanlar için 1 saat 45 dakika süren gemi yolculuğunun ardından Avşa adası'na ulaşılmaktadır.


Avşa Adasına Nasıl Gidilir?


Tatilini özellikle Marmara bölgesinde geçirmek isteyenler Avşa adasına nasıl gidilir? Sorusunun cevabını merak etmektedir. Deniz yolu üzerinden ulaşım olanağı sağlamaktadır. Bu nedenle yerli ya da yabancı turistlerin bölgeye ulaşımı konusunda özellikle yaz aylarında düzenlenen seferler ile ulaşım sağlanmaktadır.


Avşa Adası Konaklama
Yoğun olarak tercih edilmesi nedeniyle Avşa adası konaklama konusunda da tatilcilere birbirinden farklı seçenekler sunmaktadır. Avşa Adası pansiyon, apart otel ya da butik otel seçenekleri özellikle tatilcilerin zevklerine uygun tercih yapmasını sağlamaktadır. Tatil planını erkenden yapanlar rezervasyon işlemlerini gerçekleştirerek yaşanabilecek problemlerin ortadan kaldırılmasını sağlayabilirler. Oluşan yoğun talepler nedeniyle zaman zaman bazı problemlerin yaşanması söz konusu olabilir.

 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.