• BIST 9102.39
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Mardin 22 °C

Gözaltına Alınan Eski Mardin Valisi: Yanlış Anlaşılma Var

Gözaltına Alınan Eski Mardin Valisi: Yanlış Anlaşılma Var
Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada eski Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı. Ayvaz, "Yanlış bir anlaşılma var." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz Cuma gecesi yapılan darbe girişiminin ardından eski Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı.

GECE SAATLERİNDE GÖZALTINA ALINDI

Bodrum'da tatil yapan Mardin eski valisi Turhan Ayvaz, FETÖ\PDY soruşturması kapsamında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce gece saatlerinde gözaltına alındı.

 

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Tatil yaptığı eve baskın yapan polis ekipleri, Ayvaz'ın evinde arama yaptı. Yapılan aramaların ardından Ayvaz gözaltına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan işlemlerinin ardından Ayvaz, Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

"YANLIŞ BİR ANLAŞILMA VAR"

FETÖ üyesi olduğu iddia edilen Ayvaz, hastane çıkışında, "Önemli bir şey yok. Yanlış bir anlaşılma var. Bu olaylarla alakası yok. Mardin Valiliğimizle alakalı küçük basit bir şikayet" dedi. Sağlık kontrolünün ardından Ayvaz, Mardin Cumhuriyet başsavcılığına götürülmek üzere yola çıkarıldı.

SORUŞTURMADA 25 KİŞİ GÖZALTINDA

Ayrıca Bodrum'da FETÖ\PDY üyesi oldukları iddiasıyla hakim, savcı, polis, öğretmen ve iş adamlarının aralarında bulunduğu 25 kişi, Bodrum Cumhuriyet başsavcısının emri ile gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.