• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • Mardin 18 °C

Midyat Spor kompleksinde hummalı çalışma devam ediyor

Midyat Spor kompleksinde hummalı çalışma devam ediyor
Bahçelievler'de yapımına devam edilen spor kompleksinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

 

Sokağa çıkma kısıtlmasının devam ettiği bugünlerde Spor tesisinin çalışmaları devam ederken kompleksin görünümü şekillenmeye başladı.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız." Başkan Şahin, Midyat'a Uluslararası Standartlarda Modern Spor Kompleksi yapımına hız kesmeden devam ediyoruz. 

1-026.jpg

Projenin tamamlanmasıyla birlikte  uzun yıllardır özlemini çektiği uluslararası standartlarda modern bir spor kompleksi ve yaşam merkezine kavuşacağını kaydeden Şahin, “İlçemize, ekonomi ve turizmine büyük katkı sağlayacak bir spor kompleksi olacak.

Başkan Şahin sözlerine şu şekilde devam etti ''Yıllardır dile getirmiş olduğumuz uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabileceğimiz Midyat Spor kompleksi içinde yer alan uluslararası düzeyde yarışmaların olabilecek. 47 dönüm yemyeşil alana kurulacak spor kompleksi içerisinde uluslar arası standartlarda 1 adet basketbol, 1 adet voleybol, 1 adet tenis kortu ile 1 adet sentetik çim futbol sahası ve bunun yanında içerisinde fitness salonu, pilates salonu, aynı anda 4 takıma hizmet verebilecek giyinme-soyunma ve yıkanma odaları, hakem odası, basın odası ve çok amaçlı kullanılabilecek odalar ile bünyesinde protokol alanı ve 2000 kişilik seyirci kapasiteli betonarme tribün ve 400 m 6 kulvarlı sentetik atletizm pisti içeren FİFA standartlarında 68*105 profesyonel futbol sahası bulunacaktır.  Ayrıca 450 m2 alan üzerine kurulacak skate park (kaykay pisti), 1250 m2 kapalı alana sahip 1 adet Uluslararası standartta 25 m’lik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve 1 adet uluslararası standartlarda 25 ml’lik yarı olimpik açıl yüzme havuzu projemiz içerisinde yer almaktadır. Bu yapıların tamamlanmasına müteakip çevre düzenlemeleri kapsamında peyzaj çalışmaları, otopark ile tesis içerisinde sıcak asfalt yürüyüş yolları yapılacaktır.”dedi.

2-025.jpg

Kaynak: MiDYATHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.