Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürdürülen operasyonlardan gelen şehit haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bugün de teröristlerle güvenlik kuvvetleri arasında devam eden çatışmalarda 1 uzman çavuş ile 1 Özel Harekat polisi şehit oldu.
14 MART'TA BAŞLAYAN OPERASYONLAR SÜRÜYOR
Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart günü uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek, kazılan hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan operasyonlara bugün de devam edildi.
İKİSİ DE HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ
Jandarma ve Özel Harekat polisinin ortak yürüttüğü operasyonda bu sabah PKK'lı keskin nişancı ateşiyle ağır yaralanan uzman çavuş 28 yaşındaki Vedat Aykut, Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzman çavuş Vedat Aykut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Nusaybin'de operasyonların devam ettiği bir başka bölgede, PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu özel harekat polisi 40 yaşındaki CoşkunNazilli ağır yaralandı. Polis Coşkun Nazilli kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.
PATLAMA VE SİLAH SESLERİ YÜKSELİYOR
Nusaybin'de jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortak yürüttüğü operasyon kapsamında, tankların belirlenen hedeflere tank atışı devam ediyor. Zaman zaman mahallelerden patlama ve silah sesleri duyulurken, patlama sonrası ise yoğun dumanlar yükseldi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.