• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Mardin 33 °C

AK Parti'nin Mardin Büyükşehir Adayı Açıklandı!

AK Parti'nin Mardin Büyükşehir Adayı Açıklandı!
AK Parti'nin Mardin Büyükşehir Adayı Açıklandı!

Vali Abdullah Erin AK Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Ankara kulislerinde gelen bilgilere göre AK Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının geçtiğimiz hafta paylaşılan isim olduğu öğrenildi. 
Birçok ilin adaylarını açıklayan AK Parti, Mardin Büyükşehir Belediyesi adayını 14 Ocak Pazar günü resmi olarak açıklaması bekleniyordu. Ancak gelen şehit haberlerinden dolayı ertelenen aday tanıtım programından önce kulisler yeniden hareketlenmeye başladı. Ankara kulislerinde ismi geçen aday oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı resmi olarak 18 Ocak Perşembe günü açıklanacak.

İŞTE MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN AÇIKLANACAK O İSİM!
Son dakika kulis bilgisine göre AK Parti Genel Merkezi, yürüttüğü çalışmaların ardından Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için, geçtiğimiz dönem Şanlıurfa ve Adıyaman Valiliğinin yanında DİKA Genel Sekreterliği yapan Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak belirlendi. Genel Merkez’de çalışmaları yürüten AK Parti’nin yarın resmi açıklamayı yapması ardından da ilçe belediye başkan adaylarını ilan etmesi bekleniyor.

Abdullah Erin, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den Mardin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa ederek, yaptığı paylaşımda, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için görevimden ayrıldım. Medeniyetler Şehri, ana/baba yurdu Mardin’ime hizmet için çıktığımız bu yolculuğun, hayırla neticelenmesini Rabbimden niyaz ederim”ifadelerini kullanmıştı.

 

kaynak Mardin Life

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.