• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • Mardin 22 °C

Filenin Aslanları Kazanmaya devam ediyor

Filenin Aslanları Kazanmaya devam ediyor
Midyat Belediyespor Konya’da oynan maçta Simav Kolej Spor’u 3-0 yendi

Filenin Aslanları Kazanmaya devam ediyor

Midyat Belediyespor Konya’da oynan maçta Simav Kolej Spor’u 3-0 yendi

 

Midyat Belediye Spor TVF 1.lig playoffları yolunda mevlana şehri Konya’da bugün C Grubundaki ilk maçını Kütahya Simav Şeref Koleji ile yaptı.

Maçı 3-0 net bir skorla kazandı

Kulup Başkanı Atilla Baysal’ın açıklamada; ”Zorlu lig etabı dan sonra Midyat şehrini en iyi şekilde temsil etmek için buradaydık. Takımımın potansiyelini biliyorum bize sunulan imkanları en iyi şekilde kullandık.
Bize inanan hemşerilerimizi mahcup etmedik. Grubumuzda ki 3 rakibimizde ciddi yatırımlar yapmış takımlar. Ama takım olabilmek önemli. Bugün takımım üzerine düşeni yaptı net bir skorla sahadan ayrıldık. 1.lig için elimizden gelen herşeyi yapacağız. 1.lig Midyat şehrinin tanıtımı için çok önemli. İl olma yolundaki Midyat için sportif kimliğimizle elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bu yük maddi ve manevi anlamda ağır bir yük. Kaybedilen maçların manevi ağırlığını taşıdık ve taşıyabiliriz.Sporun doğasında olan şeyler. Ama maddi anlamdaki yükü tek, başımıza taşıyabilmemizin imkanı yok. Şehrimizin tüm kesimlerinden ve işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Başka Midyat yok. Başka takımımız yok. Bugün buralara gelmemiz tesadüf değil ama bize verilecek destekler ile daha kapsamlı sportif başarı planlaması yapmak istiyoruz. Midyat Belediyesi Spor Kulübü Midyat şehrinin ve Midyatlıların takımıdır.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.