• BIST 9980.86
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Mardin 30 °C

HDP'den Ak Partiye Geçtiler

HDP'den Ak Partiye Geçtiler
3 Meclis üyesi HDP'den Aradıklarını Bulamadıkları için istifa etti.

Midyat Belediye Meclisine HDP Olarak Giren Havva Balcı Akgül, Bedii Alğaç ve Adnan Ağırman Hdp'den istifa ederek Ak Parti Midyat Meclisin üyeliğine geçtiler.

9 AY ÖNCE HDP'DEN İSTİFA ETMİŞLERDİ.

AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış,Midyat Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Elif Urazin, Midyat Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan ve Belediye Meclis üyeleri katılımlarıyla, Bağımsız Belediye Meclis üyeleri, Havva Balcı Akgül, Bedii Alğaç ve Adnan Ağırman’a, Hdp'den istifa ederek Ak Parti'ye katıldılar.

 

HDP Belediye Meclis üyeliğinden istifa eden Havva Balcı Akgül, HDP’de aradıklarını bulamadıkları için istifa ettiklerini dile getirerek, şunları söyledi:

 

"Belediye meclisinde ilçemizin geleceği için hep birlikte çalışıyorduk. Fakat parti ayırımı olduğu için kısmi bir ayrılık vardı. Bu yüzden işler düzgün gitmiyordu. AK Parti kimseyi ayırmadan siyaset yapmaktadır. Bağımsız olduğum 9 ay süresince Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin’in çok insancıl bir siyaset yaptığını ve Midyat’ın tüm kesimlerine hitap ettiğin, ayrım yapmadan hizmet ettiğini gördük. Siyasetin bu olduğuna karar verdik. Midyat halkı için bu yönetime karşı muhalefet yapmanın yeri olmadığını gördük ve AK Parti’ye geçmeye karar verdik. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdası olan AK Parti’nin bir neferi olmakla gurur duyacağız. Ben ve meclis üyesi arkadaşlarım HDP’de aradığımızı bulamadık ve istifa ettik. Bize gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ederiz. Midyat halkı için hayırlı olmasını diliyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.