• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • Mardin 31 °C

Kaymakam Dündar'dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kaymakam Dündar'dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Midyat İlçe Kaymakamı Tekin Dündar'dan Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı yayımladı.

Midyat ilçe Kaymakamı Tekin DÜNDAR  ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle özel bir mesaj yayımladı

Kaymakam DÜNDAR “10 Ocak 1961’de 212 Sayılı Kanun ile yürürlüğe girerek, Basın mesleğinin icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün 60. yılını idrak ettiğimiz şu günlerde değerli basın mensuplarımızın sevinç ve gururunu gönülden paylaşıyoruz.

Toplumumuzun aydınlanmasında önemli bir rol üstlenen basın, iletişim teknolojisinin gelişmesi doğrultusunda internet medya ve sosyal medya marifetiyle haber yelpazesini genişletmiş olup, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına erişmiştir.

Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve bilinçlenmesi açısından güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı v.b. ilke ve esasları içeren ve bu manada ulvi bir meslek ifa eden gazetecilerimiz, aynı zamanda vatandaşlarımız ile devlet arasında köprü görevi görmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Basın mesleki usul ve esaslarına bağlı olarak, kamuoyunun doğru, tarafsız ve nitelikli olarak bilgilendirilmesi için büyük rol üstlenen basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutlarken, ebediyete intikal eden ve vazife esnasında iken şehadete intikal eden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, bu ulvi mesleğe fikren ve bedenen emek ve gönül veren tüm basın mensuplarına sağlık ve esenlikler temenni ediyor, en derin selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.