• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Mardin 19 °C

Mardinspor Eski rengine kavuştu

Mardinspor  Eski rengine kavuştu
Mardinspor eskiden kullandığı kırmızı ve lacivert renklerini yeniden kullanma kararı aldı.

Mardin Büyükşehir Başakspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada yoğun istişareler sonucu Mardinspor'un Mardin Fosfatspor Kulübü'ne devredilmesi ve kulubün yeniden kırmızı ve lacivert renklerinin kullanılması kararı verildiği belirtildi.

 

YÖNETİMDEN AÇIKLAMA

11.08.2020 tarihinde Mardin Büyükşehir Başakspor yönetimi olarak olağanüstü yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Toplantı neticesinde, Mardin Büyükşehir Başakspor yönetimini tek istekli kulüp olan “Mardin Fosfatspor Kulübü”ne devretme kararı almış bulunmaktayız.

 

Öncelikle bu kararı, şehrimizin bütün dinamikleriyle istişare ederek aldık. Başta Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Milletvekillerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz, taraftar gruplarımız, genç taraftar derneklerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, spor basınımız ve yerelde sporla uğraşan herkesin görüş ve önerileri doğrultusunda hareket ederek bir sonuca ulaşmaya çalıştık.

 

Bu istişarelerin sonucunda 2020-2021 sezonunda Mardin’imizi uzun bir aradan sonra profesyonel ligde temsil edecek olan kulübümüzün geçmişteki ihtişamlı günlerini “Kırmızı Lacivert” renkleriyle tekrar yaşatacağına olan inancımız tamdır. 21 Kasım Şehir Stadyumu’nda büyük Mardin taraftarının destekleriyle Süper Lig’e ulaşmak amacıyla başlayacak olan bir yolculuğun ilk adımını bugün atmış bulunmaktayız. Yönetim kurulumuzun aldığı bu kararda desteklerini esirgemeyen Mardin Valimize, Milletvekillerimize, Mardin halkına, taraftar gruplarımıza, Mardin Sporuna emek veren 22. Dönem Milletvekilimiz Sayın Süleyman Bölünmez’e teşekkür eder, alınan bu kararın ilimize ve tüm sporseverlere hayırlı olmasını dileriz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Kaynak: Mardinlife.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.