• BIST 9983.19
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Mardin 33 °C

Midyat Belediyesi Tenis Takımı Şampiyonluk Serisini Devam Ettirdi

Midyat Belediyesi Tenis Takımı Şampiyonluk Serisini Devam Ettirdi
Midyat Belediyesi Tenis Takımı Şampiyonluk Serisini Devam Ettirdi

01 - 02 Mart 2022 Tarihleri Arasında Mardin İlinde Düzenlenen Okul Sporları Tenis Müsabakalarında Tamamı Midyat Belediyesi Sporcularından Oluşan 
Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Genç Erkekler Kategorisinde Oynadığı Tüm Maçları Kayıpsız Şekilde Geçerek İl Birincisi Oldu.


Maçların ardından şampiyonluk kupasını Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürü sayın Beytullah Birlik' ten alan takım bu başarıyı midyata getirmenin mutluluğunu doyasıya yaşadı.


Turnuvanın ardından konuşan Midyat Belediyesi Spor Yöneticisi Eser METE  Önümüzdeki günlerde Hatay ilinde düzenlenecek olan "Türkiye Bölge Takım Şampiyonasına"  haftanın belirli günleri çift idmanın yanısıra çalışmalarımıza mental antrenmanlarıda ekliyerek sporcularımızın hem bedensel hem de zihinsel motivasyonunu en üst düzeyde hazır tutmalarını sağlıyoruz. 


İnanıyorum ki bu gençler imkan sağlandığı sürece ellerinden gelenin en iyisini vermeye ve Midyat halkını gururlandırmaya devam edecektir. 

midyat-belediyesi-tenis-takimi-sampiyonluk-serisini-devam-ettirdi-1.jpgmidyat-belediyesi-tenis-takimi-sampiyonluk-serisini-devam-ettirdi-2.jpgmidyat-belediyesi-tenis-takimi-sampiyonluk-serisini-devam-ettirdi-3.jpgmidyat-belediyesi-tenis-takimi-sampiyonluk-serisini-devam-ettirdi-4.jpg
Öte yandan sporu ve sporcuyu her koşulda destekleyen başta Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin Bey Olmak Üzere, Okul Müdürümüz Turgut METE ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür eder, Hatay'da yapılacak olan bölge Takım Şampiyonasında ki tüm okullarımıza başarılar dileriz.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.