• BIST 10262.39
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • Mardin 23 °C

Midyat Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Çelik’e yakın bir zamanda yapılan çirkin saldırı haberini almıştık.

Midyat Devlet Hastanesi  Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Çelik’e yakın bir zamanda yapılan çirkin saldırı haberini almıştık.
Midyat Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Mehmet Çelik’e yakın bir zamanda yapılan çirkin saldırı haberini almıştık.

Midyat Devlet Hastanesi  başhekimi Uz. Dr. Mehmet Çelik’e yakın bir zamanda yapılan çirkin saldırı haberini almıştık. 2019 Kasım ayında Midyat Devlet Hastanesine başhekim olarak göreve başlayan Uz.Dr.Mehmet Çelik’in  çalışmalarını geldiği günden beri her vatandaş gibi bizde takip ediyoruz. 
Uz.Dr.Mehmet Çelik göreve geldiğinden beri, hastanede olumlu yönde büyük bir değişim yapma düşüncesi , hasta memnuniyeti odaklı bir çalışma disiplini içinde olduğunu biliyoruz. Hasta ve hasta yakınlarının öneri-şikayetlerini de dikkate alarak, hastaların iyi hizmet alacağı, temiz, modern ve ferah bir ortam yaratma ve teknik ekipman anlamında eksiklerin giderilmesi için büyük bir gayret içinde olduğunu ve özverili çalıştığını biliyoruz. Hastalara hizmet vermek, bu hizmeti organize bir şekilde ve verimli sunmak, bütün talepleri karşılamak, kimseyi mağdur etmeden tedavi süreçlerini yönetmek bir ekip işi olmakla beraber, bu ekibin başındaki kişiye daha da iş ve sorumluluk düşmekte. Gecesini  gündüzüne katarak, özel hayatından fedakarlık ederek, görevi devir aldığından beri hastanede sürekli iyileştirmeler yaparak, hizmet memnuniyeti odaklı çalışan başhekimimiz, hastalarımıza  daha iyi nasıl  hizmet verebileceği konusunda planlamalar yapmakta ve hayata geçirmektedir. Bu çalışmaları yaparken ayrıca personelin daha etkin ve verimli çalışması , hastalara hizmet verme süreçlerin daha çok memnuniyet verecek noktaya gelmesi ve işlemlerin zamanında yapılması için de yeni görevlendirmeler yapma ihtiyacı duymuştur.
Yapılan çalışmaları geniş biçimde aktarmadan önce şu noktayı özellikle belirtmek gerekir ki başhekimimizin ilk günden beri hizmet anlayışı, daha iyi nasıl hizmet verebiliriz, hastalarımız için  hastanemizde daha ne imkanlar sunabiliriz, hastalarımızın başka yerlere sevk olmadan yerinde, etkin, olumlu sonuç alınabilecek modern alanlar oluşturarak  kaliteli tedavi süreci sunabiliriz anlayışı olmuştur.
Yöneticilik karar alma işidir. Her kademedeki yönetici gibi başhekimimiz hem karar alır hem de kendine bağlı çalışanların aldıkları kararları onaylar veya reddeder. Alınan ya da reddedilen her karar ister istemez birçok kişiyi ikna etmeyi, pek çok ilişkiyi yönetmeyi gerektirir.  Çok yüksek bir tempoda, sürekli değişen koşullarda, kısıtlı zaman ve kaynaklarla karar alarak işi başarmak son derece zor bir görevdir.
 Bunu yaparken Hasta ve hasta yakınlarımızın sürekli memnuniyet duyduğu, bunu paylaştığı ve bizimde sürekli takip ettiğimiz bu çalışmalardan rahatsız olan bazı kişiler olacak ki başhekimimize karşı çirkin bir saldırı yapılmıştır. Bu tür saldırıları nefretle kınamakla beraber , Sayın Çelik’in görevinin başında olduğu ,motivasyonundan  hiç eksilme olmayacağı ve her zamanki gibi  özverili ve fedakarca çalıştığı inancındayız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.