• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Mardin 20 °C

Midyatlı ses sanatçısı Halit Bilgiç’ten çocuklara kıyafet desteği.

Midyatlı ses sanatçısı Halit Bilgiç’ten çocuklara kıyafet desteği.
Midyatlı ses sanatçısı Halit Bilgiç’ten çocuklara kıyafet desteği.

Midyatlı Ses Sanatçısı Halit Bilgiç’in destekleriyle gerçekleştirilen 200 ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kışlık mont ve bot hediye yardımı dağıtımını Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Nas ile gerçekleştirildi. 

Bahçelievler Mahalle Muhtarı Mehmet Nas, her yıl bu tarz etkinlikler yaptıklarını dile getirerek, “Önceliğimiz ihtiyaç sahibi çocuklarımızı tespit etmek. Ve bu çocuklarımıza destek dağıtımların yapılmasını sağlamaktır. Bu kapsamda destek sağlayan değerli dostum Ses Sanatçısı Halit Bilgiç’e katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kendilerine yardım yapılan çocuklar sevinçlerini dile getirerek, yaptıkları yardımdan ötürü Ses Sanatçısı Halit Bilgiç'e teşekkürlerini iletti.

midyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-1.jpegmidyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-2.jpegmidyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-3.jpegmidyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-4.jpeg

midyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-5.jpegmidyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-6.jpegmidyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-7.jpegmidyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-8.jpeg

midyatli-ses-sanatcisi-halit-bilgicten-cocuklara-kiyafet-destegi-9.jpeg

 

midyat haber

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.