• BIST 10241.61
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • Mardin 24 °C

Midyat'ta intihar vakası: Bir ölü

Midyat'ta intihar vakası: Bir ölü
Mardin’in Midyat ilçesinde okulda görevli bir kadın memur izin alarak gittiği evinde yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre olay Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında Midyat merkez Yenimahalle’sindeki bir apartman dairesinde meydana geldi.

Memur olarak görev yaptığı okuldan bir günlük izin alarak evine giden 32 yaşındaki S.G. yalnız yaşadığı apartman dairesinde doğalgaz borusuna bağladığı iple yaşamına son verdiği bildirildi.

Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde memur olarak görev yapan S. G. Okul Müdüründen 2 Mart Salı günü  için bir günlük izin alarak evinde istirahate  çekildi.

İzin gününün ertesinde okula gelmediği görülen S. G. Okul Müdürü tarafından defalarca telefonundan arandı. Saatler geçmesine rağmen kendisinden haber alınamadığı için Okul Müdürü tarafından emniyet birimlerine haber verildi.

Ardından saat 17.00 sıralarında çilingir çağrılarak Savcılık nezaretinde dairenin kapısı açıldı. Olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren Polis ekipleri 32 yaşındaki kadını doğalgaz borusuna iple asılı halde buldu. Yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Önceki gece intihar ettiği düşünülen kadının ;“ yaşamak istemiyorum! Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazılı bir not bıraktığı öğrenildi. 

Olay yeri incelemesinin ardından S.G’nin naaşı Midyat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından otopsi işlemleri için Mardin’e sevk edildiği öğrenildi.

 Yaşamına neden son verdiği henüz öğrenilemeyen S.G.’nin bekâr olduğu ve Batman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.