• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Mardin 18 °C

Narlı Ortaokulu Kütüphanesine kavuştu

Narlı Ortaokulu Kütüphanesine kavuştu
Midyat ilçesi Narlı Orta Okulun Görsel Sanatlar öğretmeni Ahmet Kurt, idareci ve öğretmenlerin desteği ile okul kütüphanesi kavuştu.

Narlı Ortaokulunda 315 öğrencinin öğrenim gördüğü, 16 öğretmenin görev yaptığı, 10 derslikli Narlı Ortaokulu zengin kütüphanesinin açılışına Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay katıldı.

 

Altay, Narlı Ortaokulu kütüphanesinin açılışında yaptığı konuşmada, “Bir okul düşünün yıllardır hep aynıdır, tüm işler rutin devam etmektedir. Misyonunu gerçekleştirmek içinde çalışma azmi olan idealist öğretmenler vardır.”dedi.

 

Altay, şöyle konuştu. “Ama bir gün bir idareci veya bir öğretmen gelir oraya. Sonra her şey değişmeye başlar. Çünkü bir misyonu ve vizyonu vardır. Bu misyonunu gerçekleştirmek içinde çalışma azmi vardır. Narlı Ortaokulunda ki Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ahmet Kurt, okulu baştanbaşa boyamış, dolapları onarmış, okula kütüphane kurmuş, oyun alanları oluşturmuş ve okula can katmıştır. İşte böyle bir öğretmen… Tabi bunları yaparken idareci ve öğretmen arkadaşlarının da desteğini almış. Başta Ahmet hocam olmak üzere okulun idareci öğretmen ve öğrencilerini kutluyorum. Daha birçok proje ve başarılara imza atmalarını diliyorum.”diye konuştu.

 

Öğretmen Ahmet Kurt ise, Okula kütüphane kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek açılışa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü ve kendisine destek veren idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

Yapılan açılışın ardından okul kütüphanesi faaliyete geçti.  

narli-ortaokulu-kutuphanesine-kavustu-2.jpgnarli-ortaokulu-kutuphanesine-kavustu-3.jpg

 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.