• BIST 9530.47
  • Altın 2474.701
  • Dolar 32.4265
  • Euro 34.7274
  • Mardin 12 °C

TRT 1 Mahrem dizisi konusu ne? Mahrem dizisi oyuncuları kimler?

TRT 1 Mahrem dizisi konusu ne? Mahrem dizisi oyuncuları kimler?
TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Mahre dizisi merak konusu oldu. 14 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi hakkındaki detaylar merak edilmeye başlandı.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan Mahre dizisi merak konusu oldu. 14 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan yeni dizi hakkındaki detaylar merak edilmeye başlandı. Başarılı ve iddialı yapımları ile gündemden düşmeyen TRT'de yepyeni ve yine çok iddialı bir yapım ekrana gelmeye hazırlanıyor. TRT'nin yeni dizisi Mahrem için geri sayım başladı. Peki, Mahrem dizisinin konusu ne? Mahrem dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Mahrem dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm merak edilenler...

Mahrem Dizisi Konusu Ne?

TRT 1'de ekrana gelecek olan Mahrem dizisi, FETÖ'nün kirli ve karanlık oyunlarını, örgüt şemasını ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sızma faaliyetlerini anlatıyor. mahrem dizisi ile birlikte FETÖ'nün hain planları tanıklar ile gözler önüne serilecek. 

Mahrem Ne Zaman Başlıyor?

Büyük bir merakla beklenen Mahrem dizisi 14 Temmuz Çarşamba günü ilk bölümüyle izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin YouTube kanalı üzerinden yayınlanan tanıtımı büyük ses getirdi.

Mahrem Dizisi Oyuncu Kadrosu

Mahrem dizisinin oyuncu kadrosunda, Emrah Akduman, İlter Yapıcı ve Melih Özkaya yer alıyor. 

Tanıtım Büyük Ses Getirdi

Mahrem'in ilk tanıtımı TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından 'FETÖ'nün alçaklıklarını anlatmaya devam ediyoruz. Hain terör örgütünün kirli ve karanlık yapılanmasının, örgüt şemasının, TSK'ya sızma faaliyetlerinin tanıkların beyanlarıyla ortaya konduğu MAHREM, ilk bölümüyle 14 Temmuz'da TRT ekranlarında' notuyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyuruldu. Yayınlanan tanıtımda, FETÖ2cü olmayan askeri öğrencilerin TSK bünyesinden sistematik bir biçimde dışarı atılışı e örgütün TSK üzerinde hakimiyet kurmasında büyük bir etkisi olan Şok Mangaları da yer almakta. Mahrem'in çekimleri 4 ilde ve 159 farklı mekanda toplamda 11 haftada gerçekleştirildi. 2 binden fazla figüran ve oyuncunun yer aldığı Mahrem'in senaristliğini Halis Cahit Kurutlu ile Gürkan Taşıyan, yapımcılığını ise Halis Cahit Kurutlu üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Hamit Coşkun oturuyor. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.