• BIST 10229.83
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • Mardin 24 °C

Yağ Göstergesi nedir? Yağ Göstergesi ne anlama geliyor?

Yağ Göstergesi nedir? Yağ Göstergesi ne anlama geliyor?
Yağ Göstergesi nedir? – Yağ Göstergesi kelimesi ne demek ve TDK’ya göre Yağ Göstergesi anlamı nedir sorularının yanıtlarını arayanlar; İşte, cevabı.

İlk defa duyduğumuz Yağ Göstergesi gibi kelimelerin anlamlarını öğrenme güdüsü sonucunda o kelimenin ne anlama geldiği ister istemez merak ediliyor. Yağ Göstergesi ne demek? Yağ Göstergesi ne anlama geliyor? Gündelik yaşamımızda çokça karşımıza çıkan Yağ Göstergesi ne anlama gelir? Kökeni ilginç olan Yağ Göstergesi kelimesini ilk defa işiten kişiler Google üzerinden TDK’ya göre Yağ Göstergesi ne demek? sorusunun cevabını arıyor. Peki, Yağ Göstergesi kelimesinin kökeni ne Yağ Göstergesi kelimesinin kaç anlamı var, Yağ Göstergesi sözcüğünün TDK’ye göre anlamı nedir?

Yağ Göstergesi kelimesi, günlük hayatta vatandaşların sıklıkla kullandığı kelimelerden bir tanesidir. Dilimizde yer alan Yağ Göstergesi kelimesi, gerek günlük hayatta gerekse sosyal medyada kullanılan sözcüklerden birisi olarak öne çıkmaktadır. Türk Dil Kurumu’na (TDK) göre çeşitli anlamları olan Yağ Göstergesi kelimesi, Türkçe’de tek başına ya da farklı cümleler ile beraber kullanılabilir. Yağ Göstergesi kelimesi ne demek ve TDK’ya göre Yağ Göstergesi sözcüğünün anlamı nedir sorularının yanıtlarını arayanlar doğru yerdeler! Peki, Yağ Göstergesi kelimesinin kökeni ne? Yağ Göstergesi kelimesinin kaç anlamı var? Yağ Göstergesi TDK’ye göre anlamı nedir? İşte, cevabı.

Yağ Göstergesi kelime anlamı nedir? Yağ Göstergesi TDK’ya göre anlamı nedir?

Yağ Göstergesi kelimesinin sözlük anlamı; isim – Motorlu araçlarda yağın olup olmadığını gösteren alet.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.