• BIST 10235.6
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • Mardin 19 °C

Yağış Haritası nedir? Yağış Haritası ne anlama geliyor?

Yağış Haritası nedir? Yağış Haritası ne anlama geliyor?
Yağış Haritası nedir? – Yağış Haritası kelimesi ne demek ve TDK’ya göre Yağış Haritası anlamı nedir sorularının yanıtlarını arayanlar; İşte, cevabı.

İlk defa duyduğumuz Yağış Haritası gibi kelimelerin anlamlarını öğrenme güdüsü sonucunda o kelimenin ne anlama geldiği ister istemez merak ediliyor. Yağış Haritası ne demek? Yağış Haritası ne anlama geliyor? Gündelik yaşamımızda çokça karşımıza çıkan Yağış Haritası ne anlama gelir? Kökeni ilginç olan Yağış Haritası kelimesini ilk defa işiten kişiler Google üzerinden TDK’ya göre Yağış Haritası ne demek? sorusunun cevabını arıyor. Peki, Yağış Haritası kelimesinin kökeni ne Yağış Haritası kelimesinin kaç anlamı var, Yağış Haritası sözcüğünün TDK’ye göre anlamı nedir?

Yağış Haritası kelimesi, günlük hayatta vatandaşların sıklıkla kullandığı kelimelerden bir tanesidir. Dilimizde yer alan Yağış Haritası kelimesi, gerek günlük hayatta gerekse sosyal medyada kullanılan sözcüklerden birisi olarak öne çıkmaktadır. Türk Dil Kurumu’na (TDK) göre çeşitli anlamları olan Yağış Haritası kelimesi, Türkçe’de tek başına ya da farklı cümleler ile beraber kullanılabilir. Yağış Haritası kelimesi ne demek ve TDK’ya göre Yağış Haritası sözcüğünün anlamı nedir sorularının yanıtlarını arayanlar doğru yerdeler! Peki, Yağış Haritası kelimesinin kökeni ne? Yağış Haritası kelimesinin kaç anlamı var? Yağış Haritası TDK’ye göre anlamı nedir? İşte, cevabı.

Yağış Haritası kelime anlamı nedir? Yağış Haritası TDK’ya göre anlamı nedir?

Yağış Haritası kelimesinin sözlük anlamı; isim – Bölgelere göre yağış yoğunluğunu ve türünü gösteren harita.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.