• BIST 10045.74
  • Altın 2405.878
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.6738
  • Mardin 23 °C

Zumlamak nedir? Zumlamak ne anlama geliyor?

Zumlamak nedir? Zumlamak ne anlama geliyor?
Zumlamak nedir? – Zumlamak kelimesi ne demek ve TDK’ya göre Zumlamak anlamı nedir sorularının yanıtlarını arayanlar; İşte, cevabı.

İlk defa duyduğumuz Zumlamak gibi kelimelerin anlamlarını öğrenme güdüsü sonucunda o kelimenin ne anlama geldiği ister istemez merak ediliyor. Zumlamak ne demek? Zumlamak ne anlama geliyor? Gündelik yaşamımızda çokça karşımıza çıkan Zumlamak ne anlama gelir? Kökeni ilginç olan Zumlamak kelimesini ilk defa işiten kişiler Google üzerinden TDK’ya göre Zumlamak ne demek? sorusunun cevabını arıyor. Peki, Zumlamak kelimesinin kökeni ne Zumlamak kelimesinin kaç anlamı var, Zumlamak sözcüğünün TDK’ye göre anlamı nedir?

Zumlamak kelimesi, günlük hayatta vatandaşların sıklıkla kullandığı kelimelerden bir tanesidir. Dilimizde yer alan Zumlamak kelimesi, gerek günlük hayatta gerekse sosyal medyada kullanılan sözcüklerden birisi olarak öne çıkmaktadır. Türk Dil Kurumu’na (TDK) göre çeşitli anlamları olan Zumlamak kelimesi, Türkçe’de tek başına ya da farklı cümleler ile beraber kullanılabilir. Zumlamak kelimesi ne demek ve TDK’ya göre Zumlamak sözcüğünün anlamı nedir sorularının yanıtlarını arayanlar doğru yerdeler! Peki, Zumlamak kelimesinin kökeni ne? Zumlamak kelimesinin kaç anlamı var? Zumlamak TDK’ye göre anlamı nedir? İşte, cevabı.

Zumlamak kelime anlamı nedir? Zumlamak TDK’ya göre anlamı nedir?

Zumlamak kelimesinin sözlük anlamı; (-i durum ekiyle kullanılan fiil, -e durum ekiyle kullanılan fiil) – Bir nesnenin görüntüsünü büyütmek için objektifin odak uzaklığını değiştirmek, zum yapmak. Bir konunun belirli bir noktasına yoğunlaşmak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.