• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Mardin 33 °C

DÜNYA LİDERİ MAHMOOD COFFE ( ALTUNKAYA ) DURMAK BİLMİYOR.

DÜNYA LİDERİ MAHMOOD COFFE ( ALTUNKAYA ) DURMAK BİLMİYOR.
DÜNYA LİDERİ MAHMOOD COFFE ( ALTUNKAYA ) DURMAK BİLMİYOR.

Gaziantep FK'nın son 2 sezonda elde ettiği başarılarda şüphesiz Başkanvekili Mahsum Altunkaya'nın büyük payı var.
Gaziantep FK'nın son 2 sezonda elde ettiği başarılarda şüphesiz Başkanvekili Mahsum Altunkaya'nın büyük payı var. Maddi ve manevi anlamda kırmızı siyahlı kulübün sürekli yanında olan ve bir çok fedakarlıkta bulunan Altunkaya pandemi sürecinde kulübün maddi anlamda yıpratılmaması adınada elini taşın altına koyan isim oldu. 


ETKİN ROL OYADI

Kulübün sponsor gelirlerinin hemen hemen sıfıra indiği ve TFF ile yayıncı kuruluş arasında yaşanan döviz kuru anlaşmazlığından dolayı sezon içerisinde paranın uzun bir süre gelmediği dönemlerde takımın giderlerinin karşılanması konusunda dümene geçerek önemli krizleri çözen Mahsum Altunkaya bu hareketini bir çok kez yaparak Gaziantep FK'nın maddi anlamda rahat bir sezon geçirmesinde de etkin rol oynadı. 


TESİSTEN ÇIKMADI
Gaziantep FK'da maddi anlamda fedakarlıkları bitmek bilmeyen Başkanvekili Mahsum Altunkaya takımın antrenmanlarınıda sürekli takip eden bir görüntüde oldu. Futbolcularla ve teknik ekiple yakından ilgilenerek onlara bir abi gibi yaklaşan Altunkaya'nın bu tavrı takım içerisinde de pozitif enerji oluşturdu. 

 

SORUMLULUK ALDI
 
 
 
Kırmızı siyahlıların hemen hemen tüm antrenmanlarını işini bırakıp fedakarlıkta bulunarak takip eden takımın içeride dışarıda tüm maçlarında da eksiksiz yerini alan Mahsum Altunkaya futbolcularında sevdiği bir karakter olarak hafızalarda yer aldı. Bir çok yöneticinin bulunduğu ancak antrenmanı sadece belirli isimlerin takip edip maddi anlamda da sadece bazı isimlerin destek verdiği Gaziantep FK'da yükün ve sorumluluğun büyük çoğunluğu  Mahsum Altunkaya'nın üzerinde yer aldı. 
 
 
 
FUTBOLCULARI BAĞEVİNDE AĞIRLADI
 
PRİMLERİ MAAŞLARI CEBİNDEN ÖDEDİ
 
 
 
Fedakarlıkları ve yaptıkları saymakla ve yazmakla bitirilemeyecek kadar çok olan Başkanvekili Mahsum Altunkaya bir çok kez cebinden kulübe para verirken bunun sonuncusu ise geçtiğimiz ay içerisinde ödenen 2 prim oldu. 
 
Kulübün maddi anlamda sıkıntıda olduğu zamanda cebinden kulübe para veren, oyuncuların içerdeki prim alacaklarını ödeyen Mahsum Altunkaya çoğu kez yüklü miktarda maaş ödenmesinde de elini taşın altına koyan isim oldu.
 
 
 
ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI
 
 
 
Altunkaya sezon içerisinde takımı bağevinde toplayıp onları motive etme ve kaynaşmanın sağlanması adına yemek verip aile ortamının gelişmesinede önemli katkı sağladı. Yönetim kurulunda ekip olarak önemli fedakarlıklar yapılan ve sürekli birlikte hareket etme içgüdüsüyle ortak akıl ile kararların alınmasını kendilerine prensip edinen Gaziantep FK yönetimi 2 yıl gibi bir süreyi de başarılı şekilde yöneterek emaneti sağ salim devretmeyi de başardı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Midyat Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.